Direktlänk till inlägg 19 mars 2010

fredag

Av bizzab - 19 mars 2010 22:13

äntligen fredag och jag är ledig. Har kommit hem från stallet, riktigt jobbigt men roligt ridpass. Tyvärr for min dotter av och landade så fint på sin arm, vilket värker nu. Tur att det var armen och inte mera, hästen snubblade på sig själv vilket gjorde att de tappade ballansen båda två, och min dotter tog en liten flygtur, men men. I dag har det regnat ute, var längesedan man var glad åt att det regnade. Imorgon ska vi fira min mamma som fyller år, hon fyller egentligen på måndag, men då jobbar jag kväll och nu på söndag är det stallet som gäller så underbar som min mamma och pappa är så firar mamma sig i morgon.
Nu dusch och sedan smörja in min dotters arm med lite ice power.

Ha en trevlig helg

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se