Direktlänk till inlägg 26 mars 2010

långledig

Av bizzab - 26 mars 2010 16:54

oh vad skönt jag är långledig, vilket innebär att jag har varit ledig idag och i helgen. Varit med sonen i skolan idag, får passa på medans de tycker det är roligt när man är med dem. Har även tvättat av min bil invändigt vilket verkligen behövdes, så nu är den så fin så fin, ska bara skölja av den utvändigt. Mitt vårtecken har kommit nu en liten flock med tranor flög över mitt hus underbart.
Ska snart till stallet och hoppa, ska ha stallets högsta häst idag, får hålla mig i haha. På söndag så är det tävling, känner på mig att det inte kommer gå vägen denna gången men så är det ju med det mesta.
Nu kommer min älskade man hem från jobbet, snart ska han iväg och spela.
Igår tog jag upp träningen igen, men denna gången sa de till mig att jag inte fick träna som jag gjorde sist, det blev lite för mycket för mig. 5 dagar i veckan varav 3-4 pass per dag, nu skulle de tydligen ha koll på mig hmm vad tycker vi om det? jo det är väl bra.

Nu mat ha det gött

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se