Direktlänk till inlägg 1 april 2010

1 april

Av bizzab - 1 april 2010 20:55

då så är det en ny månad, och påsken inleder själva april. Har precis kommit hem från träningen, vilket nu innebär att jag är rätt mör i min kropp. Denna vecka har jag tränat i måndags gymmet, tisdags simma jag en timme på morgonen innan arbetet och på kvällen blev det 1 timmes dressyr-ridning, idag löparbandet och gymmet underbart. Känner att kroppen äntligen finns till. På påskafton blir det att släkten kommer på påskmiddag och sedan blir det att kolla på påskelden.

Ha det nu blir det dusch och säng

 
ANNONS
 
Ingen bild

tussegumman

2 april 2010 18:09

Önskar dig en fin och härlig påskhelg! Ta hand om dig/Många kramar från Tussegumman

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se