Direktlänk till inlägg 1 januari 2011

nytt år

Av bizzab - 1 januari 2011 17:38

Då så var det 2011, om man skulle sammanfatta det år som gått:
Våren började ju inte så roligt: jag miste min älskade hund slutet 2009, så sorgen fanns när 2010 gjorde entre, min moster var jättedålig, låg länge på sjukhus och fick cellgifter. Månaderna gick och i maj inträffade det som var nog bland det jobbigaste för mina barn, deras klasskompisar omkom i en tragisk olycka. Sommaren kom och den var ju helt underbar med mycket sol och bad. Min moster blev friskförklarad det var ju jätteroligt. Semestern tillbringades på västkusten. Min hund blev sjuk fick livmodersinflammation men med antibiotika och sprutor så redde hon upp det = glädje. Min pappa blev dålig klarade inte av sina mediciner utan han fick läggas in, glädjen kom efter ett tag han skulle få ta sprutor i stället, vilket var som en chansning då det är väldigt få som klarar av dessa sprutor då de har hemska biverkningar och många biverkningar, men min pappa klarar av dessa har han fått reda på då han inte påvisar några biverkningar efter han nu intaget dessa under hösten = dubbelglädje för nu mår min älskade pappa som vanligt. Skönt för min älskade mamma som var orolig för honom då det inte finns så mycket att ta till annars, därav dubbel glädje. Glädjen över mina älskade barn som lyckas med skola med bravur, min älskade tjej gjorde sitt första framträde i solosång utan att påvisa nervositet eller darr på rösten, får rysningar bara jag tänker på det. MIn äldsta dotter har tänkt börja prova på att tävla. Sonen han har utvecklats i sitt intresse med. Härligt är också att min bror med familj har köpt hus där vi övriga syskon bor = kul.
Min egen utveckling med utbildning tog fart nu i höstas igen efter att inte ha läst något i våras. 2011 tänker jag nu ta masterexamen i omvårdnad härligt, sedan hoppas jag på att någongång kunna doktorera i omvårdnad, skulle vara så kul, man skall aldrig ge upp.

Året 2010 slutade som ett bra år, vilket jag tycker känns så underbart.

Lite kort och gott om mitt 2010

KRAM på er

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se