Direktlänk till inlägg 3 januari 2011

rörig dag

Av bizzab - 3 januari 2011 19:29

Jösses vilken dag säger jag bara. Dagen började med att jag skulle varit studieledig, chefen ringer kl 7.20 och meddelar att jag får åka till arbetet, därefter har det gått i 110 hela dagen, slängde i mig lite kaffe vid 10 för sedan köra i ett till kl var 17.00 Kan bara säga att jag har en huvudvärk som heter duga. Ska koppla upp bizzan för en promenad och sedan ta en härlig dusch. Tycker faktiskt att dessa dagar har sin tjusning också, lite jobbigt är det för det är så halt så på vissa ställen är det rena isgatan men men det är bara att ta sig fram. Hoppas jag får en bättre dag i morgon med lite lugnare tempo.

Hemma så är min man överlycklig han fick sin 40 årspresent idag, äntligen kom den. Han blev så glad vad härligt det känns när man prickar så rätt. Nä ut med hunden var det

Tjillivippen så var jag borta

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se