Direktlänk till inlägg 10 september 2011

lördag

Av bizzab - 10 september 2011 16:31

Händer inget speciellt idag, har varti o handlat färgat håret på min äldsta dotter. Annars är det en härligt lugn lördag, fan vad  det är gött.
På måndag ska jag ner till göterborg och lyssna på ett par personer ska bli väldigt spännande att höra på dessa. Sedan på onsdag ska jag gå till vårdcentralen då det är något som inte stämmer i min kropp vet tyvärr inte vad det kan vara men håller väl tummarna för att det inte ska vara något utan man kan åtgärda det ganksa snabbt men men

Min mellersta dotter har nu bakat en härligt god äpplepaj våra underbart goda äpplen vi har i trädgården, ska bli så gott. Hon är så otroligt duktig Madde på att baka så det är en fröjd att äta.

Ha det gött o ta det nu lugnt ute.

Kramisen

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se