Direktlänk till inlägg 18 september 2011

äntligen

Av bizzab - 18 september 2011 18:52

då så äntligen blev den min... vad är det som då äntligen blivit min?

Jo en desoto 59 så fin, kanoners vad glad jag blev, när han godtog vårat pris, kunde ju inte bli bättre.

Nu ska jag bara få till det när den  ska hämtas också, vill kunna hämta den på torsdag det är den enda dagen som jag är ledig denna vecka. Men men får väl försöka annars att få byta dag i helgen. Ska ju bli fint väder på söndag o då vill man ju ut o åka lite. Måste också ringa för att ställa in motorcykeln också, ser inte ut att bli något mera väder för ut o köra i, trökigt men men snart är det vår igen o då ska mc.n ut.

 
ANNONS
 
Bengt

Bengt

31 mars 2012 17:06

Det var inte mycket här inte. Som hos mig. Men hoppas en kram når fram till dig!

http://bengtalfred.bloggplatsen.se

bizzab

18 maj 2012 21:06

jo då jag glömmer av bloggen haha

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se