Direktlänk till inlägg 18 maj 2012

Fredag

Av bizzab - 18 maj 2012 17:56

Uppdatering om mitt liv:
Var på cruising igår, desoton rullar som den ska. Underbart. Mc har jag inte tagit ut än, för kallt men längtar tills jag ska ta ut den på ett litet åk.
Min hund har nu hunnit fylla 12 år, stel men fortfarande någorlunda pigg. Vetrinären som vi går till tycker hon fortfarande är pigg för sin ålder eller som han kallar henne " en ståtlig och värdig dam med en härlig grå nos". Till sommaren flyttar en ny liten medlem in i detta hushåll, längtar som in i tusan.

Mina barn börjar bli stora: den äldsta påbörjar nu sitt lätta mc-kort söker gymnasium, min mellersta börjar åttan,den yngsta ska redan börja 4.an Vart tar åren vägen.
Min man och jag ska ta en härlig semster ihop i slutet av sommaren, bara jag och han. Kommer sakna barnen  men det är något som jag o min man behöver.
Det som står närmaste på schemat är att jag skall åka till stallet underbart. Det är så rofyllt...

Hoppas att ni där ute mår bra och njuter av livet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se